WE-hinder: ringen!

Algie the flying pig!

Ett av hindrena i WE är lansen och ringen. Man ska alltså plocka upp en lans ur en tunna, fånga en ring som sitter på en tjur (eller nåt annat djur) och sätta tillbaka lansen i en tunna.

Jag har både tunnor och ”tjur” (en gris och en förstärkare), men har inte fått ringarna att funka. De jag hade först var gjorda av metall med en liten metallplatta fastlimmad på dem och satt fast i tjuren med en skåpdörrsmagnet. Bara det att metallplattan trillade av hela tiden och varken lim ellet lödtenn funkade.

Men min kompis fick en riktig snilleblixt: ringar från ett ”kasta ring”-spel måste ju funka! Så igår köpte jag ett sådant spel på ÖB. Hittade även små metallbitar med hål i (kanske hette de vinkeljärn? eller liknande). Några buntband, sedan var det klart! Ska prova dessa imorgon och se hur de bäst sitter fast.

 

 

 

För tillfället är jag på låtskrivarkurs med Lars från Billie The Vision and The Dancers. Det är fantastiskt. Återkommer med lång text om kreativitet, att ta sina drömmar på allvar och att respektera sig själv, kanske.