Rocken

Eftersom jag är uppväxt i Sweden Rock-land går festivalen givetvis under namnet Rocken. Ska du på Rocken i år? När åker ni bort till Rocken idag? The Bladiblahs var bäst på hela Rocken, eller hur? Inte att förväxla med Festivalen! Säger man Festivalen menar man givetvis Östersjöfestivalen i Karlshamn. Två helt skilda saker.

Gummistövlar, regnrock och trocadero. Allt en behöver på Rocken!

Hursomhelst, i år hade vi bara råd med en av dagarna och det blev torsdagen för att få se vårt älskade Steel Panther. De var såklart asbra, men kanske var spelningen lite kort? Men vi hann med lite annat också: Noecean som var grymma, VA Rocks som var det bästa jag sett på väldigt länge och så fick Mattias gitarrnörda sig med Ola Englund från The Haunted. Träffade även en hel del bekanta som vi lärt känna under vår korta svenska rockkarriär och det är ju alltid kul!

Landets två största gitarr-YouTubers på samma bild!

Mellan banden provade vi instrument i 4Soundtältet. Jag fastnade med en Mustang så länge att två danska gubbar kom fram och ville lyssna och skickade hörlurarna mellan sig och nickade imponerat, haha! Åh vad jag saknar att spela bas!!! Önskar att det fanns ett band på rimligt avstånd som jag kunde gå med i, men det är bara Stockholm eller så är det funkband i Malmö och det är jag inte så intresserad av…

Två olika snubbar var framme och undrade var jag hade köpt mina snygga byxor! Haha, känns bra att pudelrocken lever och frodas!

Men det allra sjukaste var nog att Hööks ringde och sa att jag hade vunnit två VIP-biljetter till Grevlunda Grand Prix i helgen! Var där och köpte ett par snuskigt dyra skor (Ariat, hade inte råd med dem alls men hoppas på att jag inte får så ont i ryggen och att jag kan ha dem i många år) och passade på att vara med i en tävling. Och så vann jag! Hur ofta händer sånt?!?

Ont i plånboken, förhoppningsvis mindre ont i ryggen i flera år framöver!

Nu ska jag ta mig till stallet, hoppas på uppehållsväder och rida ut med en stallkompis. Det är inte ofta jag får ihop det att rida med andra så det är alltid supertrevligt!