Ordningen återställd!

Sportkossan är tillbaka! Idag hade jag sån tur att en stallkompis kom till stallet samtidigt som jag och skulle rida ut. Så vi hängde på – en timmes skrittur i skogen. Och då menar jag verkligen i skogen – vägar är för veklingar 🙂 Perfekt eftersom då måste Sportkossan fokusera på att inte ramla omkull och då kan han inte spana efter faror samtidigt. Dessutom var det ju skönt att ha en kompis med sig, tyckte vi båda. Jag blev visad två jättebra slingor att använda till framskrittning, istället för att vända och gå samma väg tillbaka. Plus en stig till lite mer galoppvänliga vägar utan att behöva rida på 70-väg för att komma dit. Sportkossan var pigg och glad men lugn, så jag är väldigt glad!

Innan dess hade jag boendestödjaren här och för en gångs skull gick det jättebra. Bra att ha det på morgonen, så slipper jag gå och oroa mig för det. Städade köket – HEJA MIG!

Förra veckan tog Mattias tag i mitt liv och anmälde mig till en sommarkurs i låtskriveri på Bleknge Folkhögskola. Anmäla till saker är inte min starka sida direkt, så jag är glad att han gjorde det. Idag fick jag antagningsbesked – jippie! Ska bli jätteroligt. Jag har fastnat lite i min kreativitet senaste året, så jag hoppas att jag kommer in i det lite igen. Att det dessutom är en av mina favoritlåtskrivare som håller i det gör ju inte saken sämre!