Tävlingsförberedelser

Jag tänker så mycket och gör så lite av vad jag tänker. Och då blir jag så besviken på mig själv. Det har varit ganska bra ett tag nu och jag har gjort en hel del saker. Även jobbiga saker, t.ex. laga mat, vilket är mitt absolut värsta! I förrgår kom baksmällan, i kombination med att det var strax innan mens. JAG ÄR SÅ TRÖTT! Och så är det varmt och då har jag ingen matlust och äter man inte blir man ju ännu tröttare.

Har ändå lyckats rida, vilket jag är stolt över, men inte alls som jag hade tänkt. Ville ju bygga upp morgondagens bana på ängen och öva på den några gånger igår, men det gick bara inte. Inte heller kände jag att jag skulle orka med diverse hyss från Sportkossan, så jag drog mig för att rida ut i skogen. Så det har blivit två dagars runtdrivande i paddocken. Idag öppnade jag grinden en gång och red med lansen två gånger, det var så långt jag kom.

God morgon!

Men nu försöker jag verkligen säga till mig själv; fan vad jag är bra. Trots att min hjärna orkar mycket mindre än vad den borde så gör jag ändå vad jag kan. Även om det inte blir exakt som jag tänkt blir det iallafall NÅNTING! Och så blev det bad idag också.

SMUTSER!

Tänkte att jag bara skulle blaska av honom lite pga genomsvett och tävling imorgon. 35 minuter senare och Smutskossan är fortfarande inte ren… Jag ger upp. Han blev väl marginellt renare iallafall. Packade transporten så imorgon är det bara att plocka in djuret, damma av honom lite halvhjärtat och sedan åka!

Nu ska jag VILA och titta på sommaren inifrån min lägenhet. Och så ska jag se fram emot hur utvilad jag kommer vara på tävlingen imorgon och hur roligt det kommer bli och hur förutsättningslöst och resultatofokuserat jag kommer rida! Målet är att jag ska vara avspänd och ha tydliga skänklar. Sportkossans avspändhet och om huruvida han kommer vara hysterisk kan jag inte göra så mycket åt, inte mer än vad jag har tränat hela vintern. Så att ha det som mål är ju lite dumt. Bättre att ha något som jag kan kontrollera som mål, dvs MIG SJÄLV. Om Sportkossan är hysterisk men jag behåller mitt lugn så har vi vunnit. Om jag rider enligt mitt hemmasystem hela tävlingen så har vi vunnit, även om vi kommer sist. Nu gör vi detta, yay!!!