Shake it off!

En glad nyhet dför mig denna veckan var att The Magicians säsong 2 hade kommit på HBO. Jag som älskade boksviten tyckte först att serien var rörig eftersom den inte följde böckerna. Men nu när jag ser om säsong 1 för att friska upp minnet inför säsong 2 tycker jag den är mycket bättre, förmodligen för att jag inte kommer ihåg böckerna särskilt bra längre. Det lönar sig att ha dåligt minne, haha!

Här är min favoritscen:

Men när det kommer till musik (och dressyrprogram) har jag helt sjukt bra minne. Idag vaknade jag jättetidigt och hade Shake it off på hjärnan. Kunde verkligen inte somna om! Så jag tänkte att om jag lyssnar på låten kanske jag blir av med den. Funkade tyvärr inte! Jag kan väl åtminstone glädjas åt att nu kommer NI ha den på hjärnan, efter att ha kollat klippet ovan!